Loading...
Ellinor Amréus

Vad jag har med mig till en öde ö – Del 1!

09 september 2017 av Eriksson
PRODUKTER, Samarbeten

Max Factor Excess intensity

SAM_9742

Max Factor Excess intensity

I Indonesien är det varmt, svettigt och riktigt svårt att sminka sig överhuvudtaget. Eftersom jag går osminkad hela dagarna så vill jag gärna fixa mig lite på kvällen när inte solen steker lika mycket.. :) Och vad passar inte bättre än lite färg till brännan?

Här är tre favoriter som jag har med mig i resväskan! Excess Intensity Longwear Eyeliner från Max Factor i färgerna Gold, Green och Aqua. Hur snygga färger?! Använder ofta pennor både till vardags och fest, tycker att det är enkelt och går så snabbt!

Om jag endast använder en penna på ögonen lägger jag den ofta som en vanlig kajal på övre ögonlocket och suddar ut den lite för att få en mjukare linje. Använder jag någon ögonskugga på ögonlocket lägger jag gärna nån av dessa under ögat istället, perfekt för den som är lite feg med att använda mkt färg på ögonen! ;)


* Detta inlägg är skrivet i mitt arbete som officiell Make Up Artist och Ambassadör för Max Factor i Sverige. Det påverkar däremot inte mina åsikter om produkterna. Åsikterna är mina personliga och kan inte bli köpta. 

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “Vad jag har med mig till en öde ö – Del 1!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *