Loading...
Ellinor Amréus

Söndagslooken / Soft smokey

24 september 2017 av Ellinor Amréus
MAKEUP, Samarbeten

masterpiece nude palette

masterpiece nude palette

Hur fina är inte dom här skuggorna? Det här är en typisk sminkning som jag slänger på mig när jag ska hitta på något på kvällen.. tar 5 minuter och funkar till allt! Jag har använt skuggor från Masterpiece Nude Palette – Cappuccino från Max Factor. Pennan som jag målat mina bryn med är en nyhet som kommer i höst (som jag älskar!♥).

Var ju superlänge sen jag visade en steg-för-steg på en av mina looker så jag bestämde mig för att ändra på det när jag gjorde den här sminkningen :) Alla bilder kommer upp imorgon så kika in igen då! Puss!


 

* Detta inlägg är skrivet i mitt arbete som officiell Make Up Artist och Ambassadör för Max Factor i Sverige. Det påverkar däremot inte mina åsikter om produkterna. Åsikterna är mina personliga och kan inte bli köpta. 

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “Söndagslooken / Soft smokey”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *