Loading...
Ellinor Amréus

Sneak peak på nyheter hos Max Factor

19 juni 2017 av Eriksson
PRODUKTER, Samarbeten

Här kommer en sommarnyhet och en liten sneak peak på höstens nyheter från Max Factor!

Max Factor AW17

Masterpiece Nude Palette – Orchid Nudes som ni ser här ovanför är paletten som jag använde i makeupen jag visade på bloggen imorse → klick!

Jag tycker att den här paletten är ett riktigt budgetkap för alla som gillar färg! Skuggorna är lätta att använda och väldigt pigmentrika, vilket enligt mig verkligen är viktigt för färgstarka skuggor! Ska jag lägga en blå ögonmakeup så vill jag att det ska bli lika blått som i förpackningen :)

Mina favoriter i paletten är den champagnefärgade och den gröna skuggan. Det är de glittrigaste skuggorna i paletten och dom är riktigt snygga! Det man ska tänka på med glittriga skuggor är att dom alltid har tendens att ramla ner lite under ögat när man applicerar dom, så glöm inte ögonprimer för att verkligen kunna pressa fast skuggorna på ögonlocket! Ett annat tips är också att göra basen efter du har sminkat ögonen. Då är det lätt att bara torka bort det som ramlat ner! :)

I höst kommer tre nyheter – Healthy Skin Harmony Foundation, Lash Crown Mascara och Honey Laquer Lipgloss! Återkommer om dessa när dom släpps i butik ;)

Max Factor skin harmony

max factor lash crown mascara

max factor lash crown mascara


 

Som officiell Make Up Artist och Ambassadör för Max Factor i Sverige har jag fått produkterna i pressprov i och med vårt samarbete. Det påverkar däremot inte vad jag tycker om produkterna utan jag skriver alltid min ärliga åsikt.

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “Sneak peak på nyheter hos Max Factor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *