Loading...
Ellinor Amréus

Gimme some TLC ESSIE

15 maj 2017 av Eriksson
NAGLAR, Pressutskick, PRODUKTER

Ny vecka. Kan inte förstå hur tiden går så snabbt, känns som jag precis kom hem för några lediga dagar :) Men nu är jag laddad inför några dagar i Sthlm med Max Factor! Har mkt skoj att se fram emot denna vecka, både inom jobb och privat!

En nyhet som jag vill visa er idag är essies nya nagellack • Treat, Love & Color •
Det är en kollektion med deras nya typer av lack som är vårdande för nageln samtidigt som man får en liten hint av färg. Perfekt till torra och spröda naglar som behöver lite extra vård. Nagellacken har en liten liten skimrande effekt också, vilket blir som en naturlig glow på nageln – snyggt enligt mig!

essie treat love color

essie treat love color

I kollektionen kommer fyra transparenta lack där vardera nyans ger olika effekt för nageln.

essie treat love color

– Treat me bright – Tinted love – Sheers to you – Laven-dearly –

essie treat love color

essie treat love color

Jag har precis tagit bort min gelé som jag bygger hos Magda på LUXE. Känns skönt att ha korta naturliga naglar nu ett tag framöver. Mina naglar växer så sjukt snabbt vilket gör att jag egentligen skulle vilja lägga ny gelé efter två, absolut max tre, veckor…. så nu kör jag au naturel istället.

Eftersom naglarna behöver växa ut en sväng för att bli lika stabila som dom brukar vara måste jag ge dom lite extra kärlek nu.. perfekt att testa igenom dessa för att se vilken jag gillar bäst!

Kan visa hur ett av lacken ser ut på naturlig nagel imorgon, håll ut tills dess! :)

 

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “Gimme some TLC ESSIE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *