Loading...
Ellinor Amréus

L’oréal Infaillible Blush Paint & Total Cover Palettes

10 mars 2017 av Ellinor Amréus
Pressutskick, PRODUKTER

L’Oréal Paris släpper många paletter i vår! Infaillible Paint Blush är två superfina rougepaletter som kommer i två olika färgskalor. The Ambers som innehåller varma persikofärger och The Pinks som innehåller kalla rosa toner. I båda paletterna finns en blandning av antingen matt-, satin- eller glitterfinish, kul med variation!

Båda paletterna innehåller jättefina ljusa och mörka nyanser, pigmenten är lagomt starka vilket gör dom lätta att applicera utan hårda kanter. Min personliga favorit är The Ambers, jag dras alltid lite mer åt dom varma härliga persikofärgerna 😊 Så fin! Vilken gillar du bäst?

loreal_infaillible_blush_palette

The Pinks

loreal_infaillible_blush_palette

The Ambers

loreal_blush_paint_palette

blush_paint_palette_loreal_swatches_pinks

Balett Dream · Despicable Me · Peony Rose · Fuchsia Afterhours · Flamingo Dance

blush_paint_palette_loreal_swatches_ambers

Miami Sunrise · Coral Bay · Peach Fling · Amber Love · Indian Cruise

L’oréal kommer även ut med Infaillible Total Cover, en concealerpalett med fem nyanser. Tre beigea (där två drar åt gult och en drar åt persikorosa), en ljuslila och en ljusgrön! Den ljuslila används för att ljusa upp partier i ansiktet och den gröna är till för att ta bort rodnad/röda finnar m.m. Concealern är täckande och har en krämig formula i förpackningen och jag kan tänka mig att den passar till kombinerad/oljig hud då den blir lite pudrig och mer torr vid applicering i ansiktet.

Dom ”vanliga” nyanserna är ganska mörka, vilket inte gör mig nånting, men tål att tänkas på om man är väldigt ljus. Annars är det en skojig palett om man vill experimentera lite med neutraliserande färger utan att betala en allt för dyr peng!

loreal_infaillible_total_cover_palette

loreal_infaillible_total_cover_palette

loreal_total_cover_palette_swatches

 


Dessa produkter har jag fått som pressprov. Det påverkar däremot inte vad jag tycker om produkterna utan jag skriver alltid min ärliga åsikt.

Kommentera » 2
Sharing :

2 reaktioner till “L’oréal Infaillible Blush Paint & Total Cover Palettes”

  1. King of video games. I hope Oot 3ds will knock some sense into those little kids who say COD and Halo are the best games as the new generation will finally experience true quality video games like ocarina of time.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *