Loading...
Ellinor Amréus

NEW LIPPIES FROM L’ORÉAL

23 februari 2017 av Ellinor Amréus
Pressutskick, PRODUKTER

I vår har L’oréal lanserat en ny läpprodukt i sitt sortiment – Infallible Lip Paint Lacquer och Infallible Lip Paint Matte.

Infallible Lip Paint är ett flytande läppstift (aka Liquid lipstick) som målas på ungefär samma sätt som ett läppglans. Liquid lipsticks har varit SÅ stort senaste året och man kan nu för tiden hitta nån typ av liquid lipstick i sortimentet hos de flesta makeupmärken.

Alla flytande läppstift är dock inte likadana. Det finns både matta, sammetsmatta, glansiga, halvglansiga, heltäckande, halvtäckande, torra och återfuktande – vad man gillar är såklart helt och hållet smaksak 😊

L’oréals nyhet kommer i två olika typer av finish. Lacquer som är ett heltäckande superglansigt läppstift och Matte som är ett heltäckande sammetsmatt läppstift. Med sammetsmatt så menar jag att läppstiftet blir halvmatt med en sammetskänsla på läpparna, det torkar alltså inte och blir helt matt och torrt. Den sammetsmatta känslan är, enligt mig, så mycket skönare på läpparna än när det blir torrt och matt..

SAM_6211

Lip Paint Laquer kommer i färgerna (uppifrån):
Gone With The Nude 101
Pink Lady 102
Fuchsia Wars 103

SAM_6216

SAM_6220

Lip Paint Matte kommer i färgerna (uppifrån):
Wuthering Purple 207
Apocalypse Red 205
Red Actully 204

SAM_6218

SAM_6224103, 102, 101| 204, 205, 207

Laquer är superglossiga läppstift, riktigt täckande och sköna på läpparna. Om man gillar ett glossigt och täckande resultat så kan jag tänka mig att man kommer tycka att dessa är toppen! Jag kommer nog använda 103 i sommar, känns som en fin knallig rosa sommarfärg till brännan (läs: bus-brännan) ☀️

Matte är däremot dom som sticker ut i mängden, framför allt Red Actully (204) och Apocalypse Red (205)! Vilka snygga och härligt krämiga läppstift! 🙏🏼 Blev helt till mig när jag testade dom haha.
Dom är lätta att få heltäckande, går supersnabbt att måla på, har riktigt bra hållbarhet, skön känsla på läpparna och man ser inga torra fnasor så långt ögat når. Precis det jag vill få ut av ett liquid lipstick! (Gillar du däremot riktigt matta liquid lipsticks som torkar på läpparna är det här nog inget för dig 😊)

Wuthering Purple (207) har en snygg färg, men den är inte lika lätt att få ett täckande resultat med som 204 och 205.. blir lite flammigt när man målar och man får hålla på en stund för att få till det. Kan säkert bli bättre med en läppenna under, ska testa det nästa gång.

Jag har testat dessa utan att använda läppenna, applikatorn gör att de är lätt att måla och få till snygga kanter. Skönt för latisar som vill att det ska gå fort 😉 Gillar förpackningen och designen – har inget emot att ta upp de här ur väskan när man (om man..) behöver bättra på lite!

Kostar ca 99kr hos Kicks, Åhléns, H&M, Eleven m.fl. (Även sjukt bra pris!)


Dessa produkter har jag fått som pressprov. Det påverkar däremot inte vad jag tycker om dem, utan jag skriver alltid min ärliga åsikt. 

Kommentera » 2
Sharing :

2 reaktioner till “NEW LIPPIES FROM L’ORÉAL”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *