Loading...
Ellinor Amréus

NEW IN – REAL TECHNIQUES

10 januari 2017 av Eriksson
Pressutskick, PRODUKTER, Samarbeten

Vem älskar inte penselkit?
Jag som har en svaghet för penslar tycker att penselkit är helt fantastiskt.. speciellt om kittet innehåller en riktigt bra blandning av snygga och användbara penslar!

Tidigare i vintras släppte Real Techniques två nya penselkit. Det ena innehåller penslar från deras lyxiga serie Bold Metals och det andra innehåller tre stycken limited edition-penslar.

sam_5372

sam_5382

sam_5390

sam_5387

Bold Metals Collection Spotlight Essentials innehåller som sagt penslar från deras lite lyxigare serie. Med i kittet får man även en snygg förvaringsväska. Väskan passar kanon om man inte har med sig så många penslar, men för en annan så skulle det behövas plats för några fler.. 😊

Penslarna som är i kittet:

· Tapered Blush Brush som är bra både till bronzer, contour, blush och highlight. Den här är faktiskt den enda Bold Metals som jag har sedan tidigare och använder med jämna mellanrum. Älskar formen på denna, fluffig och lite spetsig 😊
· Triangle Concealer Brush är en triangelformad lite större concealerpensel. Jag som gillar att använda stora penslar till concealer tycker att den här fungerar riktigt bra.
· Tapered Shadow Brush är typ den perfekta penseln till ögonmakeup. Till vardags lägger jag i princip hela min ögonmake med denna. Tummen upp!

Vill du läsa mer om Spotlight Essentials kan du göra det här → klick (annonslänk)!

sam_5396

sam_5400

sam_5417

sam_5409

Multitask Set är ett kit med tre stycken limited edition-penslar. Med får man även en söt färgglad väska som går att vika ihop till ett penselställ. Jättefina penslar med supermjukt syntethår som kan användas till både flytande, kräm och puderprodukter.

Kittet innehåller:

· Multitask Face Brush som är en snedställd mediumstor borste som fungerar bra både till bronzer, contour, puder eller mineralfoundation (om du vill ha en lätt täckning). Penseln är väldigt mjuk och följsam, men har ändå lite stuns!
· Multitask Cheek Brush är ju penslarnas jäkla pensel ♥ Jag skulle kunna lägga hela min bas med denna. Mineralfoundation, contour/bronzer, blush, highlight, concealer – you name it. ÄLSKAR.
· Multitask Eye Brush är en fluffig men lite mindre och lätt rundad pensel som fungerar perfekt till ögonmakeup. Fungerar också jättebra för en lite naturligare näscontouring.

Vill du läsa mer om Multitask Set kan du göra det här → klick (annonslänk)!

Båda kitten är superfina och innehåller en riktigt härlig blandning av penslar, men skulle jag välja ett av kitten så blir det nog Multitask Set som får första pris! Både för att jag skulle kunna lägga hela min vardagsmakeup med dessa tre penslar och för att Multitask Cheek Brush är magisk ♥

Real Techniques hittar du på H&M, Lindex, lyko.se, eleven.se m.m. Spotlight Essentials kostar ca 699kr och Multitask Set ca 319kr.


· Dessa produkter har jag fått som pressprov. Det påverkar däremot inte vad jag tycker om produkten utan jag skriver alltid min ärliga åsikt. Inlägget innehåller annonslänkar.

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “NEW IN – REAL TECHNIQUES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *