Loading...
Ellinor Amréus

Xmas treat from Too Faced..

21 december 2016 av Ellinor Amréus
MAKEUP, Pressutskick, PRODUKTER

Såhär några dagar innan Jul vill jag tipsa er om ett Gift Set från Too Faced som innehåller massa smått och gott.. var rena julafton när jag fick hem den! ♥

Kittet heter The Chocolate Shop och innehåller tre stycken miniversioner av Too Faced storsäljare och en helt magisk palett..

sam_5351

Kittet kommer i en fin ljusrosa ask.. ser ut lite som en gullig presentförpackning och när man öppnar den hittar man..

sam_5333

.. The Chocolate Shop i äkta New York-anda, haha 😊 Gillar hur Too Faced bygger upp en hel känsla runt produkterna med sina kreativa förpackningar.

sam_5337

I cafét står Shadow Insurance Eyeshadow Primer, Better Than Sex Mascara och Melted Chocolate Liquified Longer Lipstick i färgen Chocolate Milkshake.

Har hört mycket positivt om Shadow Insurance så dom senaste veckorna har jag testkört den och tycker att det är en helt ok primer.. men ingen wow-effekt tyvärr. Melted Chocolate läppstiftet däremot är riktigt bra! Ska nog testa den i fler nyanser framöver.

sam_5342

I kittet gömmer sig en palett i neutrala och varma toner, med några färgglada ögonskuggor (spana in Jingle Berry – wow!). På ena sidan finns även en highlight Inner Light, en bronzer Chocolate Soleil (en av mina gamla favoriter!) och en blush Chocolate Covered Strawberry.

sam_5350

sam_5344

Paletten innehåller 21 stycken ögonskuggor och som tur är går paletten att plocka ut ur den stora förpackningen!

Har under dagarna gjort några sminkningar med paletten, första kommer upp imorgon.. så håll utkik här på bloggen! 😊

Too Faced The Chocolate Shop sälj exklusivt på Sephora och kostar 550kr.


Denna produkt har jag fått som pressutskick. Det påverkar däremot inte var jag tycker om produkten utan jag skriver alltid min ärliga åsikt.

Kommentera » 3
Sharing :

3 reaktioner till “Xmas treat from Too Faced..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *