Loading...
Ellinor Amréus

GLOWING NOVEMBER FAVORITES

29 november 2016 av Eriksson
Pressutskick, PRODUKTER, Samarbeten

sam_5492

Här är några glimrande favoriter som jag har testat under November! 🌟

Hot Tools Professional 24k Gold Salon Curling Iron XL – en 32mm locktång med extra långt skaft! Såå himla bra! Perfekt till alla med långt/tjockt hår som tycker det tar en evighet att locka håret med en vanlig locktång, typ som mig. Locktången värms upp på ett kick och är superlätt att locka med. Gillar också att den yttersta tippen av lockdelen är roterbar vilket gör att det går snabbt och lätt att locka upp håret på tången.

Hot Tools kommer till Sverige nu i slutet av 2016 och priset är ca 1095kr. Återkommer med försäljningsställen när jag blivit uppdaterad vart dessa kommer att säljas!

Sudio Vasa BLÅ Rose Gold/White – marknadsförs som trådlös frihet, och jag håller verkligen med om det! Så skönt att slippa en hoptrasslad sladd i väskan. Extra plus får Sudio för den lilla väskan som man får med, perfekt och supersnygg förvaring när lurarna inte används!

Hörlurarna säljs på www.sudiosweden.com och Vasa BLÅ Rose Gold/White kostar 895kr.
Jag har fått en rabattkod till er – perfekt nu inför julen! 😉
Ellinoramreus15 ger dig 15% rabatt på ett helt köp ♥

Beauté Pacifique Serum Paradoxe – är magi i en liten pipettflaska. Tidigare i November var jag på ett event med Beauté Pacifique där dom lanserade en ny produkt (testas för fullt, mer info om den kommer!). Med mig hem fick jag även deras storsäljare Serum Paradoxe och bestämde mig för att testköra den för ca 14 dagar sen. På dom här två veckorna känns det som att min hud har fått en helt annan fuktnivå, det stramar inte ens på kvällarna när jag har tvättat av mig sminket! Helt fantastisk!

Beauté Pacifiques produkter finns på www.lyko.se. Serum Paradoxe kostar 589kr och vill du läsa mer om produkten finns länk → här!

 


I samarbete med Sudio. Några av produkterna har jag fått som pressprov. Det påverkar däremot inte vad jag tycker om produkterna utan jag skriver alltid min ärliga åsikt. 

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “GLOWING NOVEMBER FAVORITES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *