Loading...
Ellinor Amréus

BUSY WEEKS / ASIA PART 1

10 maj 2016 av Eriksson

Hej mina fina läsare!
Hoppas ni mår bra allihopa och att solen skiner på er i Sverige 🌞

Jag har varit dålig med uppdateringar på senaste tiden.. har verkligen haft fullt upp och bloggen har blivit lidande 😓 Just nu sitter jag på mitt hotellrum i Bangkok, har tyvärr blivit riktigt sjuk på resan så måste kurera mig om jag ska orka med resterande vecka.. har knappt kommit upp ur sängen på några dagar nu! Så trist!

Innan jag åkte hit till Asien var det full rulle med både event och massa jobb, har så mkt bilder jag inte ens hunnit lägga ut och visa.. så kommer göra några inlägg med återblickar från veckorna innan jag åkte för er 😊 Var på massa roliga pressdagar och event!

Vad gör jag i Bangkok då? Ja, för er som inte vet så vann jag en resa till Kambodja med mitt jobb! Så den 2a Maj träffades jag och fem kollegor upp på Arlanda och började resan mot Asien 😎

image1

Vi landade först i Bangkok och stannade i två nätter, solade och njöt av värmen och kikade lite i galleriorna i stan. Tråkigt nog gick linsen till min digitalkamera sönder första dagen, så himla trist!  😢 Så det blir tyvärr bara mobilbilder från resan.. ska försöka hitta en ny lins så snabbt som möjligt när jag landat i Sverige!

image2

Sen tog vi flyget över till Siem Reap i Kambodja där vi bodde på en superlyxig SPA Resort i närheten av tempelstaden Angkor.

image1-2

image2-3

På dagarna tog vi det mest lugnt och njöt av ledigheten. Kambodja hade värmerekord så det var mellan 40-45 grader på dagarna, kändes som att vara i en bastu konstant..  🌞💦

image3-3

På kvällarna drack vi skumpa och åt supergoda middagar. Här är hela gänget på vårt White Party! 🍾

image9-2

Nu ska jag slänga i mig lite lunch så jag piggnar på mig och orkar med dagen.. Vill bli frisk så fort som möjligt! Igår träffade jag en läkare här i Bangkok som gav mig massa tabletter och sånt.. väldigt skeptisk om dom här sakerna ens finns att få tag på i Sverige.. haha! Sjuksköterskehjärnan som är kritisk till det mesta 😉

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *