Loading...
Ellinor Amréus

BYOU

06 februari 2016 av Eriksson
Allmänt

2.2

 

Äntligen kan vi börja sprida nyheterna! Jag och min nya bloggfamilj har varit taggade så länge och nu äntligen sätter vi igång!

För er som inte vet så är BYOU en nystartad bloggportal med inriktning på skönhet. Jag som tidigare egentligen bara använt Instagram för att sprida inspiration, och för att få utlopp för min kreativa sminknörd-sida, har saknat en portal som har känts helt rätt. När jag träffade Susanne och hon berättade om sina planer kände jag direkt att det här passade mig som handen i handsken! Det känns så roligt att vi är 5 stycken supertjejer som bloggar här, kika gärna in på Susanne Barnekow, Lina Ekh, Erica Svensson och Moa Hedström!

Jag hoppas att ni alla ska trivas här på www.byou.se och framför allt tycka att det är roligt och inspirerande att läsa min blogg!

Puss & Kram! <3

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *